Για τις 15 Απριλίου ορίστηκε η αναμέτρηση Ατρόμητος-ΟΦΗ στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, όπως αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή. Ο ορισμός έγινεγια τυπικούς λόγους, αφού οι Κρητικοί δεν έχουν ακόμη αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Ο κανονισμός προϋποθέτει αποχή από τρία ματς και αυτό θα συμβεί την Τετάρτη 15/4 ενάντια στους «κυανόλευκους».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Δείτε την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός με όλα όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Χάποελ Τελ Αβίβ στη Σόφια.
Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έφτασε κοντά στο βραβείο του κορυφαίου προπονητή του Μαρτίου στην Primeira Liga, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας.
Τον προβληματισμό του για την ατμόσφαιρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα εξέφρασε ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος χρησιμοποίησε τα παραδείγματα του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε.