Στα πρόθυρα διάλυσης βρίσκεται ο ΟΦΗ, αφού η τραγική οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ οδηγεί στην... πόρτα της εξόδου τους ποδοσφαιριστές. Ο Γιώργος Μακρής, επιβεβαιώσει την πληροφορία ότι, τόσο ο ίδιος, όσο και οι Στάθης, Τριποτσέρης και Κουτσιανικούλης, έχουν καταθέσει προσφυγή ζητώντας να μείνουν ελεύθεροι.
Στα πρόθυρα διάλυσης βρίσκεται ο ΟΦΗ, αφού η τραγική οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ οδηγεί στην… πόρτα της εξόδου τους ποδοσφαιριστές. Ο Γιώργος Μακρής, επιβεβαιώσει την πληροφορία ότι, τόσο ο ίδιος, όσο και οι Στάθης, Τριποτσέρης και Κουτσιανικούλης, έχουν καταθέσει προσφυγή ζητώντας να μείνουν ελεύθεροι.
«Δεν έχουμε άλλα περιθώρια στο σημείο που έχουμε φτάσει. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η υπομονή έχει εξαντληθεί. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση, αλλά έχει κατατεθεί η προσφυγή, ώστε να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα μας. Όλα τα παιδιά είναι σε οριακή κατάσταση και δεν μπορώ να ξέρω πώς θα κινηθεί ο καθένας από εδώ και πέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς φτάσαμε εδώ. Πέρσι η ομάδα ήταν έκτη στο πρωτάθλημα και φτάσαμε στην τετράδα του κυπέλλου Ελλάδος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 30χρονος μέσος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», και συμπλήρωσε:
«Τα χρήματα που έχουμε πάρει φέτος είναι από τις περσινές οφειλές. Ο κάθε παίκτης κάνει υπομονή γι΄αυτά που του οφείλονται. Άλλο είναι να υπάρχουν καθυστερήσεις και άλλο να μην πληρώνεσαι καθόλου. Θέλω να ελπίζω ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια για την ομάδα, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να περιμένω άλλο».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Πως ο Μάριο Γκέτσε έγινε, άθελά του, η αιτία της πρώτης κόντρας του Ριέρα με τους δημοσιογράφους ενώ ο 33χρονος μέσος συνεχίζει μέχρι το 2027 στην τωρινή ομάδα του
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Σάββας Λιαμίρας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας