Ο Ηρακλής πρωταθλητής χειμώνα με… ροπαλιά στο Αλκαζάρ
Σε αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League (Β' Εθνική), ο Ηρακλής νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και ξέφυγε με πέντε βαθμούς από τη δεύτερη, Λαμία, μετά από 12 αγωνιστικές. Έτσι, οι Θεσσαλονικείς κατέκτησαν τον άτυπο τίτλο των πρωταθλητών χειμώνα στον όμιλο.
Σε αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Football League (Β’ Εθνική), ο Ηρακλής νίκησε 1-0 την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και ξέφυγε με πέντε βαθμούς από τη δεύτερη, Λαμία, μετά από 12 αγωνιστικές. Έτσι, οι Θεσσαλονικείς κατέκτησαν τον άτυπο τίτλο των πρωταθλητών χειμώνα στον όμιλο.
Ο Πορτουλίδης με πέναλτι στο 25′ πέτυχε το μοναδικό γκολ και κατάφερε στη συνέχεια να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του, με τον τερματοφύλακά του, Χουάντερσον, να μην έχει δεχθεί γκολ για περισσότερα από 800 αγωνιστικά λεπτά!
Η Λάρισα που βρίσκεται πλέον 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή, είχε δοκάρι με το νεοαποκτηθέντα Μπόγιοβιτς στο 60′.
Το πρόγραμμα:
Σάββατο 17 Ιανουαρίου Λάρισα – Ηρακλής 0-1 (περιγραφή του αγώνα μέσω του flnews.gr)