Η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, ήταν ξανά το «αφεντικό» στο παραδοσιακό ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας. Οι Ροχιμπλάνκος νίκησαν 2-0 τη Ρεάλ στο «Βιθέντε Καλντερόν» και έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους προημιτελικούς του κυπέλλου, εν όψει της ρεβάνς της 15ης Ιανουαρίου. Επίσης, η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 1-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ χάρη σε τέρμα του Ρώσου Ντένις Τσερίσεφ στο 72' και πήρε προβάδισμα για τη ρεβάνς.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, ήταν ξανά το «αφεντικό» στο παραδοσιακό ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας.
Οι Ροχιμπλάνκος νίκησαν 2-0 τη Ρεάλ στο «Βιθέντε Καλντερόν» και έχουν τον πρώτο λόγο για πρόκριση στους προημιτελικούς του κυπέλλου, εν όψει της ρεβάνς της 15ης Ιανουαρίου.
Ο Ραούλ Γκαρθία με πέναλτι στο 58΄ και ο Χιμένες στο 76΄ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Όσο για τη Ρεάλ, που έκλεισε το 2014 με 22 διαδοχικές νίκες, γνώρισε τη δεύτερη ήττα της μέσα στο νέο χρόνο, καθώς προηγήθηκε το 2-1 από τη Βαλένθια την περασμένη Κυριακή.
Επίσης, η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 1-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ χάρη σε τέρμα του Ρώσου Ντένις Τσερίσεφ στο 72′ και πήρε προβάδισμα για τη ρεβάνς.
Σε αναμετρήσεις για τη φάση των «16» στο Κύπελλο Ισπανίας σημειώθηκαν τα αποτελέσματα (σε παρένθεση η ημερομηνία των αγώνων ρεβάνς):
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.