Το βράδυ ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» των ομίλων του Champions League με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει στην Ευρώπη και σε συνδυασμό με ήττα της Γιουβέντους από την Ατλέτικο στο Τορίνο θα του δώσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Όμως δεν είναι μόνο οι «ερυθρόλευκοι» που «παλεύουν» για μια θέση στη Ευρώπη, είτε αυτό πρόκειται για τους «16» του Champions League είτε για τους «32» του Europa League.
Το βράδυ ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» των ομίλων του Champions League με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει στην Ευρώπη και σε συνδυασμό με ήττα της Γιουβέντους από την Ατλέτικο στο Τορίνο θα του δώσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
Όμως δεν είναι μόνο οι «ερυθρόλευκοι» που «παλεύουν» για μια θέση στη Ευρώπη, είτε αυτό πρόκειται για τους «16» του Champions League είτε για τους «32» του Europa League.
Συγκεκριμένα, στον 2ο όμιλο η Λίβερπουλ και Βασιλεία κοντράρονται στο «Άνφιλντ» με τους «κόκκινους» να θέλουν μόνο νίκη για να εξασφαλίσουν τη 2η θέση, ενώ από την άλλη πλευρά οι Ελβετοί παίζουν για δύο αποτελέσματα, αφού και με ισοπαλία περνάνε.
Στον αντίποδα η Λουντογκόρετς, δεν είναι αδιάφορη, αφού άμα κερδίσει την… χαλαρή, καθώς έχει ήδη προκριθεί ως πρώτη, Ρεάλ περιμένει ήττα οποιασδήποτε ομάδας στον άλλο αγώνα του ομίλου, για να «κλέψει» το εισιτήριο του Europa League.
Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο «χαοτικά» στον 3ο όμιλο, αφού καμία ομάδα δεν έχει προκριθεί σίγουρα, καθώς με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στους 9 βαθμούς, τη Μονακό στους 8 και τη Ζενίτ στους 7 και οι τρεις ομάδες μπορούν να ελπίζουν για την 1η θέση.
Η Μπάγερ αγωνίζεται στην Πορτογαλία απέναντι στην Μπενφίκα και με νίκη «κλειδώνει» την 1η θέση, ενώ Μονακό και Ζενίτ θέλουν τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, για να εξασφαλίσουν αρχικά την πρόκριση στην επόμενη φάση και μετά περιμένουν «γκέλα» της Γερμανικής ομάδας για να πάρουν την πρωτιά, βέβαια αυτό είναι κάτι δύσκολο, αφού η ήδη αποκλεισμένη από όλες τις διοργανώσεις Μπενφίκα, θα αγωνιστεί με τα «δεύτερα».
Από την άλλη, στον 4ο όμιλο τα πράγματα είναι αρκετά απλά, Ντόρτμουντ και Άρσεναλ έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ η Άντερλεχτ θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία μέσω του Europa League.
Το μόνο που ουσιαστικά μπορεί να αλλάξει είναι η πρώτη θέση αφού οι δύο ομάδες έχουν διαφορά δύο βαθμούς και Μπορούσια υποδέχεται την Άντερλεχτ, ενώ η Άρσεναλ φιλοξενείται από την Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία, με ήττα των Γερμανών και νίκη δική της, η Άρσεναλ παίρνει την πρωτιά, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η κατάσταση μένει ως έχει.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και χάνει έδαφος για την τετράδα.
LIVE: Φούλαμ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φούλαμ – Μπέρνλι για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τον Χουάντσο και συγκεκριμένα για την άμυνα που έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.