ΠΑΣάς ο Λεβαδειακός, νίκες για Κέρκυρα, Ξάνθη, Πανθρακικό «Χ» στο Περιστέρι
Στον αγώνα που «άνοιξε» την αυλαία της, εμβόλιμης, 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ο Πανθρακικός κέρδισε τον Πλατανιά (Πανθρακικός - Πλατανιάς 1-0) στην Κομοτηνή. Ο Λεβαδειακός πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση συνέτριψε τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 0-4). Η Κέρκυρα πανηγύρισε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Πανιώνιο (Κέρκυρα - Πανιώνιος 1-0), ενώ η Ξάνθη με παίκτη παραπάνω προσπέρασε το εμπόδιο της Καλλονής (Ξάνθη - Καλλονή 2-1). Τέλος Ατρόμητος και Βέροια μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο Περιστέρι (Ατρόμητος - Βέροια 0-0).
Στον αγώνα που «άνοιξε» την αυλαία της, εμβόλιμης, 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ο Πανθρακικός κέρδισε τον Πλατανιά (Πανθρακικός – Πλατανιάς 1-0) στην Κομοτηνή, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με εννέα παίκτες μετά τις αποβολές των Ιτούα και Αγκιλέρα.
Ο Λεβαδειακός πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση συνέτριψε τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 0-4). Η Κέρκυρα πανηγύρισε μια σημαντική νίκη απέναντι στον Πανιώνιο (Κέρκυρα – Πανιώνιος 1-0), ενώ η Ξάνθη με παίκτη παραπάνω προσπέρασε το εμπόδιο της Καλλονής (Ξάνθη – Καλλονή 2-1).
Τέλος Ατρόμητος και Βέροια μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο Περιστέρι (Ατρόμητος – Βέροια 0-0).
Την Πέμπτη, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, που είναι ικανός να κάνει «ζημιά» σε οποιαδήποτε ομάδα. Την ίδια ημέρα, ο Αστέρας Τρίπολης είναι το φαβορί στον εκτός έδρας αγώνα με την ουραγό, Νίκη Βόλου, ενώ ανοιχτό είναι και το ντέρμπι του Ηρακλείου ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλης.
.
Τα αποτελέσματα:
Πανθρακικός-Πλατανιάς 1-0
(17΄ Ντιγκινί)
Ατρόμητος-Βέροια 0-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 0-4
(38΄ Τομάς, 43΄, 68΄ Μάντζιος, 61΄ Μιλοσάβλιεφ)
Κέρκυρα-Πανιώνιος 1-0
(14΄ Κόντος)
Ξάνθη-Καλλονή 2-1
(13΄ Σολτάνι, 21΄ πεν. Κλέιτον – 52΄ Βαλιός)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 19:30
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 4/12
Νίκη Βόλου-Αστέρας Τρίπολης 4/12
ΟΦΗ-Εργοτέλης 4/12
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ 25 -10αγ.
2. Ολυμπιακός 23 -10αγ.
3. Παναθηναϊκός 19 -10αγ.
. Καλλονή 19
5. Ατρόμητος 18
. Βέροια 18
7. Αστέρας Τρίπολης 17 -10αγ.
8. ΠΑΣ Γιάννινα 16
9. Ξάνθη 15
10. Παναιτωλικός 14 -10αγ.
. Κέρκυρα 14
12. Πλατανιάς Χανίων 12
13. Πανιώνιος 11
. Λεβαδειακός 11
15. ΟΦΗ 10 -10αγ.
16. Πανθρακικός 9
17. Εργοτέλης 6 -10αγ.
18. Νίκη Βόλου 4 -10αγ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου» – Ο Τσιτσιπάς νευρίασε με τον διαιτητή στην ήττα στο Miami Open (vid)
- Τέλος εποχής: Ο Ντιμίτρι Παγιέ «κρέμασε» τα παπούτσια του
- Η Γιουβέντους αποκτά πλήρη έλεγχο του J Hotel
- Η επόμενη μέρα του Ντέβον Χολ: Η πρόταση των 2.500.000 ευρώ ετησίως και το ενδιαφέρον της Euroleague
- Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε εύκολα από τον Φις κι έμεινε εκτός Miami Open
- O Πασκουάλ πήρε θέση για τα σενάρια μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα
- Νέα ανατροπή στην υπόθεση Γκριεζμάν – Φεύγει από την Ατλέτικο και πάει MLS
- «Ο Ζακ Λεντέι είναι στο στόχαστρο της Παρτιζάν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)






























































![«Σωσίβιο» η ρύθμιση για το ελβετικό φράγκο [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/claudio-schwarz-K0oN3uwvuEw-unsplash-315x220.jpg)














Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442