
Με… τεσσάρα στον ΠΑΣ η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Λεβαδειακού
Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και δεύτερη συνολικά σε 11 ματς πέτυχε ο Λεβαδειακός στους «Ζωσιμάδες», όπου συνέτριψε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, σε εξ αναβολής αναμέτρηση (6η αγωνιστική) της Σούπερ Λίγκας. Ο Τομάς στο 38΄, ο Μάντζιος στο 43΄,68΄ και ο Μιλοσάβλιεβ στο 61΄ ήταν οι σκόρερ των «πρασίνων».
Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και δεύτερη συνολικά σε 11 ματς πέτυχε ο Λεβαδειακός στους «Ζωσιμάδες», όπου συνέτριψε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, σε εξ αναβολής αναμέτρηση (6η αγωνιστική) της Σούπερ Λίγκας.
Ο Τομάς στο 38΄, ο Μάντζιος στο 43΄,68΄ και ο Μιλοσάβλιεβ στο 61΄ ήταν οι σκόρερ των «πρασίνων».
Μεγάλη βαθμολογικής σημασίας η νίκη του Λεβαδειακού, που μετά από ένα σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» απέναντι σε μία ομάδα που προερχόταν από σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα (3 νίκες, 2 ισοπαλίες).
Οι Βοιωτοί είχαν καλύτερο ρυθμό σε ολόκληρο το πρώτο 45λεπτο και στο 12΄ απείλησαν με τον Ορτέγκα, το σουτ του οποίου απόκρουσε με το πόδι ο Βελλίδης. Στο 28΄ το σουτ του Μαχαίρα έφυγε άουτ κι ένα λεπτό μετά έφτασαν πολύ κοντά στο 0-1, με το πλασέ του Μάντζιου να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Βελλίδη.
Η ανωτερότητα της ομάδας του Παντελίδη καρποφόρησε στο 38΄. Από τη σέντρα του Κονέ, ο Τομάς με κεφαλιά έβαλε μπροστά το Λεβαδειακό (1-0) στους «Ζωσιμάδες». Πέντε λεπτά μετά (43΄) οι Βοιωτοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ, πάλι από προσπάθεια του Κονέ και με σκόρερ αυτή την φορά το Μάντζιο με σουτ (0-2).
Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 61΄, όταν ο Μιλοσάβλιεβ βρέθηκε απέναντι από το Βελλίδη και με πλασέ έκανε το 0-3 «σβήνοντας» την όποια ελπίδα που μπορεί να είχαν έως τότε οι γηπεδούχοι για να «επιστρέψουν» στο ματς. Οι Γιαννιώτες κατέρρευσαν ολοκληρωτικά και στο 68΄ οι «πράσινοι» πέτυχαν και τέταρτο γκολ, δεύτερο προσωπικό του Μάντζιου, ο οποίος σαν σε προπόνηση έκανε το 0-4.
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Λίλα – Ορτέγκα, Γεωργιάδης, Μάντζιος
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ.Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Ακόστα (60΄ Κοροβέσης), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μανιάς (83΄ Σαπαλίδης), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Στρούνα (60΄ Χαρίσης), Τσάβες, Λίλα
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σ.Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας, Μάντζιος (83΄ Σοτέλο), Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζίτο, Βούκσεβιτς (64΄ Γκόμες), Τομάς, Ορτέγκα, Μιλοσάβλιεβ (72΄ Νικολακάκης), Κονέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βαρδούσια: Σε εξέλιξη η ανάσυρση των ορειβατών από τα 2.000 μέτρα – Στο νοσοκομείο Ιτέας η πρώτη σορός
- Γιατί δεν έχει νόημα να φωνάζουμε στον σκύλο – Οι αρνητικές επιπτώσεις στον χαρακτήρα του
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη νίκη στη Μπολόνια (vid)
- ΑΙ: Πώς άλλαξε καθοριστικά την υγεία το 2025 – Ο αντίλογος για τα κενά ασφαλείας και τα ηθικά διλήμματα
- Ειρήνη για τα Χριστούγεννα: Υπάρχει η διπλωματία των γιορτών ή είναι απλά θέατρο;
- Τα τέρατα των Χριστουγέννων: Οι πιο τρομακτικές παραδόσεις απ’ όλο τον κόσμο
- Βαρδούσια: «Πιθανότατα έχασαν τον προσανατολισμό τους» – Με συνδρομή ελικοπτέρου η μεταφορά των νεκρών ορειβατών
- Η Κέιτι Πέρι στο διάστημα, τα Labubu εκατομμυριούχοι – Οι στιγμές της ποπ κουλτούρας που τρέλαναν το διαδίκτυο το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 27.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/patrick-schneider-mdtYgoLsfNk-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442