Ο Αστέρας Τρίπολης με ανακοίνωση του πήρε θέση υπέρ του νέου αθλητικού νόμου, τονίζοντας πως είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ τονίζει πως με διάλογο μπορεί να επιτευχθεί η απαιτούμενη συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.
Ο Αστέρας Τρίπολης με ανακοίνωση του πήρε θέση υπέρ του νέου αθλητικού νόμου, τονίζοντας πως είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ τονίζει πως με διάλογο μπορεί να επιτευχθεί η απαιτούμενη συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θέλει να εκφράσει δημοσίως τις σκέψεις της για το νέο αθλητικό νόμο, τονίζοντας πως πρόκειται για μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Αρκεί βέβαια, οι αρμόδιοι φορείς να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν για τα σημεία που συμφωνούν, αλλά και για όσα διαφωνούν. Σε καμία πάντως περίπτωση, δεν θα πρέπει να αφοριστεί μια τέτοια προσπάθεια στο σύνολο της, αλλά αντίθετα με διάλογο να επιλύσουμε προβλήματα του ποδοσφαίρου».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ ηττήθηκε και από τη Μπράιτον με 2-1 και συμπλήρωσε 10 ήττες στην Premier League, γεγονός που είχε να συμβεί 10 ολόκληρα χρόνια.
Με 0-0 απέναντι στη Μαρκό, έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 η πρωταθλήτρια Καλαμάτα, ενώ ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 εντός τον Ολυμπιακό Β’ . «Αγκαλιά» με την παραμονή η Ελλάς Σύρου νίκησε 1-0 τα Χανιά.
Με δύο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και χάνει έδαφος για την τετράδα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας