Η Πυροσβεστική τής έσωσε τον σκύλο και μετά έστειλε τη «λυπητερή»
Δικαστήριο του Βερολίνου διέταξε μια γυναίκα να πληρώσει το ποσό των 10.000 ευρώ στην Πυροσβεστική ως αποζημίωση για τη διάσωση του... σκύλου της πριν από δύο χρόνια. Η 46χρονη κτηνίατρος είχε ζητήσει βοήθεια από την Πυροσβεστική τον Νοέμβριο του 2012 όταν το τεριέ της, ο Σκίπερ, παγιδεύτηκε στο λαγούμι ενός κουναβιού.
Δικαστήριο του Βερολίνου διέταξε μια γυναίκα να πληρώσει το ποσό των 10.000 ευρώ στην Πυροσβεστική ως αποζημίωση για τη διάσωση του… σκύλου της πριν από δύο χρόνια.
Η 46χρονη κτηνίατρος ζήτησε βοήθεια από την πυροσβεστική τον Νοέμβριο του 2012 όταν το τεριέ της, ο Σκίπερ, παγιδεύτηκε στο λαγούμι ενός κουναβιού.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν 23 πυροσβέστες, με πέντε πλήρως εξοπλισμένα οχήματα και χρειάστηκαν 8 ώρες για να απελευθερώσουν τον σκύλο.
Στη συνέχεια όμως, η γυναίκα παρέλαβε τον λογαριασμό: 13.000 ευρώ.
Η Υπηρεσία επικαλέστηκε νόμο σύμφωνα με τον οποίο, οι ιδιοκτήτες των κατοικίδιων είναι υπεύθυνοι για τις ζημιές που προκαλούν τα ζώα τους.
Η 46χρονη και ο δικηγόρος της υποστήριξαν στο δικαστήριο ότι δεν χρειάζονταν τόσοι πολλοί «διασώστες», αφού δέκα πυροσβέστες θα είχαν κάνει την ίδια δουλειά.
Τελικά οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό, αφού η πυροσβεστική δέχτηκε να μην της χρεώσει το κόστος ενός οχήματος και του πληρώματός του.
Ευτυχώς για την ιδιοκτήτρια του Σκίπερ, τα μισά χρήματα, 5.000 ευρώ, θα καλυφθούν από την ασφαλιστική της εταιρεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό/Γερμανικό
- Έρευνα στην Τουρκία για τα στημένα παιχνίδια – Συνελήφθησαν παίκτες των Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι
- Ευλογιά προβάτων: Τα ποσά και οι δικαιούχοι των αγροτικών αποζημιώσεων για το χαμένο εισόδημα
- «Οι εθελοντές είναι συχνά οι πρώτοι που δρουν σε στιγμές κρίσεων»
- H Κυπριακή Ομοσπονδία καλεί τον Ολυμπιακό να παίξει στη Λεμεσσό αντί για το ΣΕΦ
- Θρήνος στην κηδεία του 24χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα
- «Φως στο Τούνελ»: Αποκαλυπτικά στοιχεία για δύο σκοτεινές υποθέσεις
- «Φαίνεται τόσο υπέροχος» – Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του (και σε τρελή φόρμα)
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442