Εύκολο απόγευμα για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον ΑΓΟΡ
Ο αήττητος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΑΓΟ Ρεθύμνου στο ΟΑΚΑ, δύο ημέρες μετά τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ευρωλίγκα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός επέτρεψε στον ΑΓΟ Ρεθύμνου να διατηρεί το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος, όταν η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε με 9-12 (2/2 βολές του Κάνσιλ), 11-14 με κάρφωμα του Φαγιέ και 14-16 (με λέι απ του Σίμπσον), το οποίο ήταν και σκορ 1ης περιόδου.
Το 5/5 έκανε ο Παναθηναϊκός στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ επικρατώντας, 79-70, του ΑΓΟ Ρεθύμνου, στο ΟΑΚΑ. Οι Κρήτες υπέστησαν τη δεύτερη εκτός έδρας ήττα τους, αλλά και δεύτερη στο σύνολο.
Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός επέτρεψε στον ΑΓΟ Ρεθύμνου να διατηρεί το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος, όταν η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε με 9-12 (2/2 βολές του Κάνσιλ), 11-14 με κάρφωμα του Φαγιέ και 14-16 (με λέι απ του Σίμπσον), το οποίο ήταν και σκορ 1ης περιόδου.
Μπατίστα και Γιάνκοβιτς κρατούσαν σε απόσταση αναπνοής τους «πράσινους» και το 19-21 ήταν οι τελευταία φορά που ο ηλεκτρονικός πίνακας έδειξε στην πρωτοπορία τους φιλοξενούμενους.
Αν και ήταν άστοχος έξω από τη γραμμή των 6.75 στο α΄ μέρος ο Παναθηναϊκός (0/6 και 1/9 τρίποντα λίγο αργότερα), ο Διαμαντίδης ανέλαβε δράση στην επίθεση, ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε και τον Μαυροκεφαλίδη στη ρακέτα για το 35-26, 49΄΄ πριν το ημίχρονο.
Τέσσερις διαδοχικές βολές του Άλεν επέτρεψαν στον ΑΓΟΡ να απειλήσει εκ νέου, 35-30, με το πρώτο 20λεπτο να ολοκληρώνεται στο +7 υπέρ του Παναθηναϊκού, 37-30 δια χειρός Ράιτ.
Στην 3η περίοδο, οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι, ξέφυγαν με 16 πόντους, 52-36, χάρη σε επιμέρους σκορ 15-6 απ’ το ημίχρονο.
Ο ΑΓΟΡ απάντησε με σερί 7-0, 52-36, αλλά ο Διαμαντίδης έφτασε τους 16 πόντους με τρίποντο, για το 55-43.
Ο Μπατίστα είχε μεγάλη συνεισφορά στα ριμπάουντ (9 πόντοι, 8 ριμπάουντ ως εκείνο το σημείο, σταθερά καλός ο Γιάνκοβιτς, ενώ και ο Σλότερ πρόσφερε λύσεις στο σκοράρισμα.
Μετά το 61-49 στο 30΄, ο Διαμαντίδης άνοιξε με νέο τρίποντο την 4η περίοδο, 64-49, για το +17 στις λίγες επιθετικές πρωτοβουλίες του Γκιστ απόψει, 71-54.
Ο Ιβάνοβιτς έριξε στο παρκέ και τον νεαρό Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος με τρίποντο διαμόρφωσε το 74-63, 3:37΄΄ πριν τη λήξη, με τους παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να χαλαρώνουν και ο ΑΓΟΡ να κλείνει την ψαλίδα της διαφοράς, στο -9, 79-70.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας