Νέα επιδείνωση κατέγραψε ο PMI της ευρωζώνης το Σεπτέμβριο
Νέα επιδείνωση κατέγραψε ο Δείκτης Υπευθύνων Προμηθειών (PMI) της ευρωζώνης το Σεπτέμβριο σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα Παρασκευή η εταιρεία ερευνών Markit. Συγκεκριμένα, ο συνολικός δείκτης ΡΜΙ διαμορφώθηκε στις 52 μονάδες, έναντι 52,5 μονάδων τον Αύγουστο, ενώ ο δείκτης ΡΜΙ για τον κλάδο υπηρεσιών υποχώρησε στις 52,4 μονάδες από 53,1 μονάδες τον Αύγουστο.
Νέα επιδείνωση κατέγραψε ο Δείκτης Υπευθύνων Προμηθειών (PMI) της ευρωζώνης το Σεπτέμβριο σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα Παρασκευή η εταιρεία ερευνών Markit.
Συγκεκριμένα, ο συνολικός δείκτης ΡΜΙ διαμορφώθηκε στις 52 μονάδες, έναντι 52,5 μονάδων τον Αύγουστο, σε χαμηλό 10 μηνών, ενώ ο δείκτης ΡΜΙ για τον κλάδο υπηρεσιών υποχώρησε στις 52,4 μονάδες από 53,1 μονάδες τον Αύγουστο.
Ο Δείκτης Υπευθύνων Προμηθειών PMI τόσο της Ιταλίας όσο και της Γαλλίας κινήθηκε χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τις 50 μονάδες (σημείο μεταξύ επέκτασης και συρρίκνωσης). Από την άλλη, η βελτιωμένη εικόνα του PMI της Γερμανίας, δεν ήταν ικανή για να στηρίξει συνολικά τον PMI της Ευρωζώνης.
Σύμφωνα με την Markit, ο PMI καταδεικνύει ότι η οικονομία της ευρωζώνης παρέμεινε σε τέλμα στο τρίτο τρίμηνο του 2014, ενώ όπως σημειώνει η δυναμική χάνεται καθώς οδεύουμε προς το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Μετά τη στασιμότητα του ΑΕΠ της ζώνης του ευρώ στο δεύτερο τρίμηνο 2014, η Markit αναμένει πλέον μέτρια ανάπτυξη 0,2% με 0,3% στο τρίτο τρίμηνο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας