Σάλος στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Σι Τζέι Σπίλμαν βαρύνεται με κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης. Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά της Aστυνομίας ο άσος των Ντάλας Καουμπόις κατηγορείται για το βιασμό νεαρής γυναίκας σε ξενοδοχείο της πόλης του Τέξας, στις 20 του περασμένου μήνα. Η διοίκηση της ομάδας αρνήθηκε να σχολιάσει την καταγγελία πως ήταν ενήμερη για το περιστατικό, το ίδιο βράδυ της επίθεσης, αλλά δεν έκανε το παραμικρό και μάλιστα χρησιμοποίησε τον Σπίλμαν στο αγώνα της επομένης για το πρωτάθλημα NFL.
Ο Τζάστιν Ρόμπινσον μετά την 35αρα με την Παρί στο ΣΕΦ γράφτηκε για τον Ολυμπιακό – Η… ιστορία που τον συνδέει με τους ερυθρόλευκους από το 2024 και τα δεδομένα στο συμβόλαιο του.
Το σημερινό (7/12) πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις και το Ολυμπιακός - ΑΕΚ που ξεχωρίζει από το μπάσκετ, όπως και το ΠΑΟΚ - Άρης από τη Super League