Υπερήφανος πατέρας κέρδισε το δικαίωμα να βγάλει τον γιο του Μέσι
Νεαρό ζευγάρι στην Αργεντινή έδωσε μάχη με το νόμο και τη γραφειοκρατία για να δώσει το όνομα Μέσι στον νεογέννητο γιο του. Τελικά κέρδισε, και μάλλον ελπίζει ο μικρός να έχει την τύχη και την πορεία του διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή.
Νεαρό ζευγάρι στην Αργεντινή έδωσε μάχη με το νόμο και τη γραφειοκρατία για να δώσει το όνομα Μέσι στον νεογέννητο γιο του.
Η νομοθεσία της Αργεντινής δεν επιτρέπει να χρησιμοποιούνται επώνυμα ως μικρά ονόματα.
Επειδή το Λιονέλ δεν ήταν αρκετά… σαφές ως παραπομπή, το ζευγάρι -και ιδιαίτερα ο πατέρας, Ντανιέλ Βαρέλα- χρειάστηκε να παλέψει με το νόμο για να «προικίσει» τον γιο του.
Σύμφωνα με το Reuters, τελικά ο πατέρας κέρδισε την άδεια να παρακάμψει τον νόμο 45 ετών και πλέον έχει στο σπίτι του τον Μέσι, έστω και στην κούνια.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας