Η Μπορντό έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του Championnat μετά και τα... μισά της 3ης αγωνιστικής, αφού επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Νις και έκανε το 3Χ3. Η Σεντ Ετιέν που την... απειλεί με συγκατοίκηση, αγωνίζεται την Κυριακή. Στα άλλα ματς της ημέρας, η Μαρσέιγ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Γκινγκάμπ, η Καέν με 2-0 από αυτή της Ρεμς, ενώ εντός έδρας νίκες σημείωσαν η Λιλ επί της Λοριάν (2-0), η Μονπελιέ επί της Μετς (2-0) και η Μπαστιά επί της Τουλούζ (1-0).
Η Μπορντό έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του Championnat μετά και τα… μισά της 3ης αγωνιστικής, αφού επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Νις και έκανε το 3Χ3.
Η Σεντ Ετιέν που την… απειλεί με συγκατοίκηση, αγωνίζεται την Κυριακή.
Στα άλλα ματς της ημέρας, η Μαρσέιγ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Γκινγκάμπ, η Καέν με 2-0 από αυτή της Ρεμς, ενώ εντός έδρας νίκες σημείωσαν η Λιλ επί της Λοριάν (2-0), η Μονπελιέ επί της Μετς (2-0) και η Μπαστιά επί της Τουλούζ (1-0).
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στην 3η αγωνιστική του Championnat:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας