Με αεροπορικές επιδρομές συνεχίζεται η μάχη για το Ντόνετσκ
Το Ντόνετσκ, προπύργιο των φιλορώσων ανταρτών στην ανατολική Ουκρανία, έγινε για πρώτη φορά στόχος αεροπορικής επιδρομής, όπως ανακοίνωσε η δημοτική αρχή της πόλης. Από τα πλήγματα δεν φαίνεται να υπήρξαν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.
Το Ντόνετσκ, προπύργιο των φιλορώσων ανταρτών στην ανατολική Ουκρανία, έγινε για πρώτη φορά στόχος αεροπορικής επιδρομής, όπως ανακοίνωσε η δημοτική αρχή της πόλης. Από τα πλήγματα δεν φαίνεται να υπήρξαν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. {{{ map }}} «Η περιοχή του Καλίνινσκι δέχθηκε τη νύκτα αεροπορικό πλήγμα […] δεν υπάρχουν θύματα μεταξύ των πολιτών» ανακοίνωσε η δημοτική αρχή.
Πρόκειται για την πρώτη αεροπορική επιδρομή εναντίον της περιφερειακής πρωτεύουσας που είχε πληθυσμό ενός εκατομμυρίου κατοίκων πριν από την έναρξη των συγκρούσεων, στα μέσα Απριλίου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας