Ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε γήπεδο χόκεϊ
Η νύφη φορούσε νυφικό και παγοπέδιλα... Ο λόγος για την 23χρονη Κόρτνεϊ, η οποία παντρεύτηκε τον καλό της καρδιάς της όχι σε εκκλησία, αλλά σε ένα γήπεδο χόκεϊ επί πάγου, στην πόλη Μάσκεγκον, στο δυτικό Μίσιγκαν.
Η νύφη φορούσε νυφικό και παγοπέδιλα… Ο λόγος για την 23χρονη Κόρτνεϊ, η οποία παντρεύτηκε τον καλό της καρδιάς της Μπεν Σικένγκα όχι σε εκκλησία, αλλά σε ένα γήπεδο χόκεϊ επί πάγου, στην πόλη Μάσκεγκον, στο δυτικό Μίσιγκαν.
Ο Μπεν και η Κόρντεϊ επέλεξαν να παντρευτούν στο γήπεδο όπου γνωρίστηκαν πριν αρκετά χρόνια. Ο γαμπρός άλλωστε είναι επαγγελματίας παίχτης του χόκεϊ.
Σύμφωνα με τη Muskegon Chronicle, οι κουμπάροι ντύθηκαν στα αποδυτήρια, ενώ οι καλεσμένοι είχαν να επιλέξουν, για να παρακολουθήσουν την τελετή, είτε τις καρέκλες που τοποθετήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο ή τις κερκίδες του γηπέδου…
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας