Για παραβίαση περιοριστικών όρων σε υπόθεση των «Πυρήνων» συνελήφθη 30χρονη
Για παραβίαση περιοριστικών όρων συνελήφθη το πρωί στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, 30χρονη που έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Για παραβίαση περιοριστικών όρων συνελήφθη το πρωί στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, 30χρονη που έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Η 30χρονη είχε αφεθεί ελεύθερη για λόγους υγείας, με τον όρο να μην απομακρυνθεί από τον τόπο διαμονής που είχε δηλώσει στην Αθήνα.
Ωστόσο, μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου και συνελήφθη.
Όπως αναφέρεται στο «Βήμα», είχε δραστηριοποιηθεί στον αντιεξουσιαστικό χώρο αλλά ουδέποτε είχε απασχολήσει τις Αρχές. Ενεπλάκη στην υπόθεση λόγω της προσωπικής σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Σακκά.
Συνελήφθη στα τέλη του 2010 καθώς έναν χρόνο νωρίτερα νοίκιασε με τη βοήθεια της μητέρας της το διαμέρισμα στην Καλλιθέα, μέσα στο οποίο βρέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων.
Μαζί της συνελήφθη και ένας 27χρονος ο οποίος κρατείται στην Ασφάλεια γιατί αναζητείτο για ανυποταξία.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.