Το τελευταίο «αντίο» είπαν την Τετάρτη φίλοι και συγγενείς στον Αλφρέδο Ντι Στέφανο, ο οποίο κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Αλμουδένα της Μαδρίτης, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο Ντι Στέφανο πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 88 ετών.
Το τελευταίο «αντίο» είπαν την Τετάρτη φίλοι και συγγενείς στον Αλφρέδο Ντι Στέφανο, ο οποίο κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Αλμουδένα της Μαδρίτης, σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Την Τρίτη, ο θρυλικός άσος δέχθηκε το «ύστατο χαίρε» από χιλιάδες ανθρώπους που πήγαν στο γήπεδο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να αποχαιρετήσουν τον θρύλο της Ρεάλ.
Ο Ντι Στέφανο πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 88 ετών. Την ταφή του παρακολούθησαν ελάχιστα άτομα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, η οποία είχε ζητήσει τη μέγιστη προστασία της ιδιωτικότητας.