Προβλημάτισαν οι Ελληνικές συμμετοχές στην πρεμιέρα
Στην Ριμπέιρα Μπράβα της Πορτογαλίας ξεκίνησε το Σάββατο το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Σύνθετων αγωνισμάτων με τη συμμετοχή των Ελλήνων αθλητριών στην Β' κατηγορία, οι οποίες όμως προβλημάτισαν με τις επιδόσεις τους.
Στην Ριμπέιρα Μπράβα της Πορτογαλίας ξεκίνησε το Σάββατο το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Σύνθετων αγωνισμάτων με τη συμμετοχή των Ελλήνων αθλητριών στην Β’ κατηγορία, οι οποίες όμως προβλημάτισαν με τις επιδόσεις τους.
Συγκεκριμένα η ημέρα δεν ξεκίνησε καλά για τα ελληνικά χρώματα με την Σοφία Υφαντίδου να τρέχει μακριά από τις δυνατότητες της τα 100 μ. εμπ. σε μια κούρσα που οι διοργανωτές επέλεξαν κάτι πρωτοφανές βάζοντας τις αθλήτριες να τρέξουν… ανάποδα, δηλαδή από τον τερματισμό προς την εκκίνηση!
Η Υφαντίδου τερμάτισε σε 14.42, επίδοση μακριά από το 13.54, που είναι το ρεκόρ της, ενώ πήγε αρκετά καλά στο ύψος, παρ’όλο που δεν είναι από τα δυνατά της αγωνίσματα, ξεπερνώντας το 1,69 μέτρα.
Στην ίδια διοργάνωση η Στέλλα Τσικανούλα ξεπέρασε το 1,72 μ. στο ύψος και τερμάτισε σε 15.72 τα εμπόδια.
Το τρίτο μέλος της ομάδας, η Ολγα Καστανά, πέτυχε 1,51 μ. στο ύψος και 15.09 στα εμπόδια.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.