Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Οι Ιταλοί στέλνουν Πάντεφ, αλλά ο ΠΑΟΚ το διαψεύδει…

Οι Ιταλοί στέλνουν Πάντεφ, αλλά ο ΠΑΟΚ το διαψεύδει…

Μία ημέρα μετά την παρουσίαση του Αγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ένα μεταγραφικό σενάριο, έρχεται να... ταράξει τα νερά του Θερμαϊκού! Και αυτό γιατί μέσα στη λίστα των ποδοσφαιριστών που παρουσιάζονται να απασχολούν τον «Δικέφαλο» του Βορρά, είναι και αυτό το Γκόραν Πάντεφ, ο οποίος ανήκει στη Νάπολι. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ , ωστόσο, διέψευσε μέσω διαρροών ότι υπάρχει «θέμα Πάντεφ», ενώ άλλες πληφοροφορίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος φορ από την πΓΔΜ προτάθηκε στον «Δικέφαλο», όμως το κόστος της μεταγραφής ήταν... εξωπραγματικό.

Μία ημέρα μετά την παρουσίαση του Αγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ένα μεταγραφικό σενάριο, ήρθε να… ταράξει τα νερά του Θερμαϊκού! Και αυτό γιατί μέσα στη λίστα των ποδοσφαιριστών που παρουσιάζονταν να απασχολούν τον «Δικέφαλο» του Βορρά, μπήκε και αυτό το Γκόραν Πάντεφ, ο οποίος ανήκει στη Νάπολι.

Αναμφίβολα πρόκειται για το μεγαλύτερο όνομα που εμπλέκεται στο μεταγραφικό πλάνο του ΠΑΟΚ και μάλιστα η είδηση προήλθε από την Ιταλία, όπου σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό «Sky Sports», ο ΠΑΟΚ έχει προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας στον Πάντεφ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τους «Παρτενοπέι» επόμενο καλοκαίρι.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ , ωστόσο, διέψευσε μέσω διαρροών ότι υπάρχει «θέμα Πάντεφ», ενώ άλλες πληφοροφορίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος φορ από την πΓΔΜ προτάθηκε στον «Δικέφαλο», όμως το κόστος της μεταγραφής ήταν… εξωπραγματικό.

Τα ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Ο ΠΑΟΚ είναι η τελευταία ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον επιθετικό της Νάπολι, Γκόραν Πάντεφ. Οι ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν είναι πολλές, ειδικά στην Αγγλία, αλλά η ελληνική ομάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόταση», παράλληλα μία εκ των ιταλικών ιστοσελίδων που έχει αναπαράγει την είδηση, με τη Νάπολι από την πλευρά της να εμφανίζεται θετική στο να απαλλαγεί από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του πρώην άσου της Ίντερ και της Λάτσιο.

«Τις επόμενες ώρες ο Πάντεφ θα αξιολογήσει την πρόταση του ΠΑΟΚ και φαίνεται να σκέφτεται πολύ σοβαρά να ξεκινήσει μία νέα σελίδα στην καριέρα του στην Ελλάδα», επισημαίνει άλλη ιταλική ιστοσελίδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο