Άρση της ασυλίας Κασιδιάρη για το βίντεο με Μπαλτάκο ζητεί η Εισαγγελία
Την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη, προκειμένου να διωχθεί σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της παραβίασης απορρήτου προφορικής συνομιλίας, ζητεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Στο πλαίσιο αυτό διαβιβάζεται στη Βουλή η δικογραφία για το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η συνομιλία του με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο.
Στη Βουλή διαβιβάζεται η δικογραφία για το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η συνομιλία του Ηλία Κασιδιάρη με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών, μετά την έρευνα που διενήργησε για την υπόθεση η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα, αποφάσισε την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή για άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να διωχθεί σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της παραβίασης απορρήτου προφορικής συνομιλίας.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.