Άρση της ασυλίας Κασιδιάρη για το βίντεο με Μπαλτάκο ζητεί η Εισαγγελία
Την άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη, προκειμένου να διωχθεί σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της παραβίασης απορρήτου προφορικής συνομιλίας, ζητεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Στο πλαίσιο αυτό διαβιβάζεται στη Βουλή η δικογραφία για το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η συνομιλία του με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο.
Στη Βουλή διαβιβάζεται η δικογραφία για το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η συνομιλία του Ηλία Κασιδιάρη με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών, μετά την έρευνα που διενήργησε για την υπόθεση η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα, αποφάσισε την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή για άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να διωχθεί σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της παραβίασης απορρήτου προφορικής συνομιλίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρεάλ Σοσιεδάδ: Πρόληψη τραυματισμών με τεχνολογία κβαντικής έμπνευσης
- Πτώση βράχων στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας
- Κείτ Γουίνσλετ: Περπατώντας στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της στην πρεμιέρα της ταινίας τους
- Mπαρτσελόνα: Το νέο λούτρινο της μασκότ CAT «εξαφανίστηκε» σε χρόνο-ρεκόρ
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442