Ο Λεβαδειακός «έκοψε» βαθμό από τον ΠΑΟΚ
Με μία σπουδαία νίκη γοήτρου ολοκλήρωσε τη φετινή αγωνιστική του παρουσία ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε 3-2 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, χάρη στα γκολ των Βαρέλα (14΄), Μιλοσάβλιεβ (17΄) και Κονέ (29΄).
Με μία σπουδαία νίκη γοήτρου ολοκλήρωσε τη φετινή αγωνιστική του παρουσία ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε 3-2 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, χάρη στα γκολ των Βαρέλα (14΄), Μιλοσάβλιεβ (17΄) και Κονέ (29΄).
Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, αντέδρασε στο β΄ ημίχρονο και μείωσε με τους Ολίσε (47΄) και Βούκιτς (91΄), όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα και να μπει με βαθμολογικό πλεονέκτημα έναντι του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ.
Αν και οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά και απείλησαν δύο φορές με Νίνη και Σαββίδη, ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 14΄. Ο Κονέ εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Γκσπούρνινγκ απέκρουσε με δυσκολία, αλλά ο Βαρέλα κινήθηκε πιο γρήγορα από τους αμυντικούς και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Τρία λεπτά αργότερα σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Νικολακάκης «σημάδεψε» το δοκάρι και στην επαναφορά ο Μιλοσάβλιεβ «έγραψε» το 2-0. Οι Βοιωτοί δεν σταμάτησαν εκεί και στο 29΄, μετά από σέντρα του Νικολακάκη, ο Κονέ με κεφαλιά παραβίασε για τρίτη φορά την εστία του Γκσπούρνινγκ.
Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, έχασε καλή ευκαιρία με την Γεωργιάδη στο 40΄ και μείωσε στο 47΄ με σουτ του Ολίσε λίγο έξω από την περιοχή. Ο «Δικέφαλος» πίεσε στη συνέχεια, το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να διαμορφώσει στο 91΄ με σουτ του Βούκιτς το τελικό 3-2.
Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Κίτρινες: Νικολακάκης, Χαραλάμπους – Κιοσέ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Πρζιρόβσκι, Μάγκας, Μουλόπουλος, Νικολακάκης (62΄ Ροτζέριο), Κώτσιος, Χαραλάμπους, Κονέ, Βαρέλα, Βούκσεβιτς (90+2΄ Πέππας), Μιλοσάβλιεβ (89΄ Σκέμπης), Γουόρντεν
ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γκσπούρνινγκ, Κατσικάς, Γεωργιάδης (65΄ Βούκιτς), Χούσεν, Σπυρόπουλος, Κιοσέ, Μάρτενς (46΄ Κουλούρης), Κίτσιου, Νίνης, Σαββίδης, Ολίσε (76΄ Πόζογλου)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
- Λειψία – Χοφενχάιμ 5-0: Παράσταση για ένα ρόλο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Αταμάν: «Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη»
- Παναθηναϊκός AKTOR – Ερυθρός Αστέρας 82-74: Νίκη με ανατροπή και βήμα για την εξάδα οι «πράσινοι»
- Παρκς – Σάκκαρη 2-0: Χαμηλή… πτήση και αποκλεισμός για τη Μαρία
- Ζαλγκίρις – Ρεάλ Μαδρίτης 87-85: Πήραν το «θρίλερ» οι Λιθουανοί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442