Στο 5,25% – 5,5% η ενδεικτική απόδοση για το 5ετές ελληνικό ομόλογο
Η Ελλάδα τεστάρει το επενδυτικό ενδιαφέρον για το νέο 5ετές ομόλογο αναφοράς που σχεδιάζει να εκδώσει με την απόδοση να διαμορφώνεται ενδεικτικά μεταξύ 5,25% και 5,5%, δήλωσαν την Τετάρτη δύο επενδυτές, σύμφωνα με το Reuters. Υψηλή δε είναι η προσφορά με το επενδυτικό ενδιαφέρον βάσει των πρώτων ενδείξεων να ξεπερνά τα 11 δισ. ευρώ.
Η Ελλάδα τεστάρει το επενδυτικό ενδιαφέρον για το νέο 5ετές ομόλογο αναφοράς που σχεδιάζει να εκδώσει με την απόδοση να διαμορφώνεται ενδεικτικά μεταξύ 5,25% και 5,5%, δήλωσαν την Τετάρτη δύο επενδυτές, αναφέρει το Reuters.
Υψηλή δε είναι η προσφορά με το επενδυτικό ενδιαφέρον βάσει των πρώτων ενδείξεων να ξεπερνά τα 11 δισ. ευρώ.
Τα 11 δισ. συμπεριλαμβάνουν προσφορές 1,3 δισ. ευρώ από τους αναδόχους.
Ανάδοχοι έχουν οριστεί οι Bank of America Merrill Lynch, Deutsche Bank, Goldman Sachs International, HSBC, JP Morgan και Morgan Stanley.
Κυβέρνητικός αξιωματούχος δήλωσε νωρίτερα για την απόδοση του 5ετούς ότι «θα είναι τρομερή επιτυχία αν το κουπόνι είναι κάτω από 5,3%».
Οι ανάδοχοι αρνήθηκαν να προβούν σε σχόλιο σχετικά με την τιμολόγηση. Πάντως ένας από αυτούς δήλωσε ότι το εύρος αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως αργότερα την Τετάρτη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.