Τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης ο Πικέ
Σοβαρά προβλήματα στη στελέχωση της αμυντικής γραμμής της θα έχει η Μπαρτσελόνα, μετά τον τραυματισμό του Ζεράρ Πικέ, στοΝ πρώτο προημιτελικό του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1).
Σοβαρά προβλήματα στη στελέχωση της αμυντικής γραμμής της θα έχει η Μπαρτσελόνα, μετά τον τραυματισμό του Ζεράρ Πικέ, στοΝ πρώτο προημιτελικό του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1).
Ο διεθνής Ισπανός στόπερ τραυματίστηκε στη λεκάνη, ύστερα από άσχημη πτώση που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους «ροχιμπλάνκος», και, όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί, θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να παίξει στη ρεβάνς με την Ατλέτικο, αλλά και σε άλλα σημαντικά παιχνίδια για το ισπανικό πρωτάθλημα.
Υπενθυμίζεται ότι μία εβδομάδα πριν τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ άουτ ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Βαλντές, ενω εκτός δράσης είναι και ο Πουγιόλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
- Ρεύμα: Τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και πότε μας συμφέρουν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση-ξέπλυμα των επιδοτήσεων
- Κρήτη: Στεγνώνει ο κάμπος της Μεσαράς
- Stranger Things:: Η 5η σεζόν σπάει όλα τα ρεκόρ
- Σχέσεις: Πόσο καλό είναι ο σύντροφός σου να είναι και ο κολλητός σου;
- Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442