ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ο Κάκος να ασχοληθεί με την αλητεία»
Έκρηξη προκάλεσε στον Ολυμπιακό η διαιτησία του αγώνα της Τούμπας, θεωρώντας ότι η διαιτησία του Τάσου Κάκου, όχι απλά επηρέασε το αποτέλεσμα, αλλά ότι ο ίδιος αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή και τον προέτρεψε να εγκαταλείψει τη διαιτησία, χρησιμοποιώντας βαριές κουβέντες, όπως «...να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία»! Θεοδωρίδης: «Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει από κάποιες... λυκοφιλίες». Κάκος: «Ουδέν σχόλιο».
Έκρηξη προκάλεσε στον Ολυμπιακό η διαιτησία του αγώνα της Τούμπας, θεωρώντας ότι η διαιτησία του Τάσου Κάκου, όχι απλά επηρέασε το αποτέλεσμα, αλλά ότι ο ίδιος αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή και τον προέτρεψε να εγκαταλείψει τη διαιτησία, χρησιμοποιώντας βαριές κουβέντες, όπως «…να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία»!
Οι Πειραιώτες τονίζουν ότι ο Κερκυραίος ρέφερι και οι βοηθοί του επηρέασαν την εξέλιξη του ματς, θύμισαν το συμβάν με τον Ντιόγκο και τον Γκαρσία (σ.σ.: γροθιά του Ουρουγουανού στο στομάχι του Βραζιλιάνου) που είχε και πάλι πρωταγωνιστή τον Κάκο και μέσω επίσημης θέσης τους, ανέφεραν τα εξής:
«Για τη διαιτησία στο αποψινό παιχνίδι η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη θέση του Ντιόγκο είναι ο Εντινγκά. Για δεύτερη φορά ο κ. Κάκος αποδεικνύει ότι είναι ανίκανος διαιτητής και γεμάτος εμπάθεια για τον Ολυμπιακό.
Φυσικά δεν ήταν το μόνο εσκεμμένο λάθος της τριάδας. Έγιναν πολλά κι επηρέασαν το αποτέλεσμα. Επειδή η κοροϊδία έχει και τα όριά της δεν θα μείνουμε απαθείς σε όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν.
Για όλα αυτά, αλλά κυρίως γιατί ο κ. Κάκος έφτασε σε σημείο να βρίζει διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού καλά θα κάνει να αφήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία». Θεοδωρίδης: «Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει από κάποιες… λυκοφιλίες»
Νωρίτερα, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, μετέφερε δημόσια τα έντονα «ερυθρόλευκα» παράπονα για τον Κάκο:
«Ο Τάσος Κάκος θα πρέπει να αποφασίσει το μέλλον του μετά την σημερινή του παρουσία. Σήμερα κέρδισε ο ΠΑΟΚ αλλά εμείς τους παίκτες μας δεν τους προπονούμε για μποξ. Η φάση με τον Εντινγκά μου θύμισε ό,τι είχε γίνει με την Γκαρσία. Ήταν ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Για μένα δεν έπρεπε να δοθεί πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν κινδυνεύει από τον Ολυμπιακό αλλά από κάποιες… λυκοφιλίες που έχει αναπτύξει. Στο Κύπελλο περιμένουμε να γίνουν δύο ωραία παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός αντίπαλος και τον σεβόμαστε». Κάκος: «Ουδέν σχόλιο»
Κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο της Τούμπας ο Τάσος Κάκος αρνήθηκε να πει το παραμικρό για τα όσα ειπώθηκαν από τον Σάββα Θεοδωρίδη. «Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο. Δεν με ενδιαφέρει το τι λέει ο καθένας», επισήμανε.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Όπως αποφαίνεται υπευπολογιστής η Εθνική ομάδα της Ισπανίας είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του προσεχούς Μουντιάλ. ΈπονταιΓαλλία, Αγγλία, Αργεντινή και Γερμανία συμπληρώνουν την 5άδα.
Σοβαρός τραυματισμός για τον Ροντρίγκο, ο οποίος αναμένεται να χάσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Ρεάλ στη σεζόν, ενώ θα απουσιάσει και από το προσεχές Μουντιάλ.
Ο πόλεμος μαίνεται στη Μέση Ανατολή, ωστόσο οι διοργανωτές των διαφόρων αθλητικών τουρνουά συνεχίζουν να μην τα ακυρώνουν, με αποτέλεσμα εικόνες όπως στο βίντεο που ακολουθεί...
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας