Ακόμα και οι σκύλοι δυσκολεύονται να μοιραστούν ένα παγωτό χωνάκι
Αυτά τα δύο σκυλιά υποτίθεται ότι έπρεπε να μοιραστούν ένα χωνάκι παγωτό. Αυτή τουλάχιστον ήταν η ιδέα της ιδιοκτήτριάς τους. Όλα ξεκίνησαν καλά, τουλάχιστον για τον έναν σκύλο. Ο δεύτερος αγωνιζόταν να φτάσει στην... πηγή μέχρι που αποφάσισε να λάβει πιο δραστικά μέτρα. Αποτέλεσμα; Το παγωτό έγινε άφαντο.
Αυτά τα δύο σκυλιά υποτίθεται ότι έπρεπε να μοιραστούν ένα χωνάκι παγωτό. Αυτή τουλάχιστον ήταν η ιδέα της ιδιοκτήτριάς τους.
Όλα ξεκίνησαν καλά, τουλάχιστον για τον έναν σκύλο. Ο δεύτερος μάλλον αγωνιζόταν να φτάσει στην… πηγή μέχρι που αποφάσισε να λάβει πιο δραστικά μέτρα. Αποτέλεσμα; Το παγωτό έγινε άφαντο.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.