Νίκες για Ολυμπιακό, Γλυφάδα, «διπλό» Ευρώπης για Ρέθυμνο
Ο Β’ γύρος του πρωταθλήματος άρχισε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρασε ένα χαλαρό απόγευμα στη Λάρισα, με 12-2 κόντρα στον Ηρακλή. Με το 5-0 της πρώτης περιόδου η Γλυφάδα έδειξε τις προθέσεις στο Ρέστειο κόντρα στον Τρίτωνα και με 9-4, για την 8η αγωνιστική, διατήρησε τις ελπίδες για τα πλέι οφ. Στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία, το Ρέθυμνο πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση και κατάφερε να νικήσει 9-8 τον Εθνικό μέσα στον Πειραιά.
Ο Β’ γύρος του πρωταθλήματος άρχισε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρασε ένα χαλαρό απόγευμα στη Λάρισα, με 12-2 κόντρα στον Ηρακλή. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των γυναικών, οι «ερυθρόλευκες» έκαναν «περίπατο» στον Κάμπο κόντρα στον γηραιό, που παραδόθηκε αμαχητί. Η Μπούικα με 3 τέρματα ήταν η πρώτη σκόρερ για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη.
Στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο Γυναικών, πρώτης για τον Β’ γύρο του πρωταθλήματος το Ρέθυμνο πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση και κατάφερε να νικήσει 9-8 τον Εθνικό μέσα στον Πειραιά. Με το «διπλό» αυτό το συγκρότημα της Κρήτης έφτασε στους 12 βαθμούς και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες για την είσοδο στην τετράδα και τα πλέι οφ.
Με το 5-0 της πρώτης περιόδου η Γλυφάδα έδειξε τις προθέσεις στο Ρέστειο κόντρα στον Τρίτωνα και με 9-4, για την 8η αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών, διατήρησε τις ελπίδες για τα πλέι οφ.
Με την Ελευθεριάδου να βρίσκεται σε πολύ καλή μέρα πετυχαίνοντας 3 τέρματα, η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον αγώνα, πιάνοντας στην 4η θέση το Ρέθυμνο με 12 βαθμούς.
Η αυλαία του προγράμματος πέφτει την Κυριακή (23/2) στον Γέρακα, όπου ο Νηρέας Χαλανδρίου υποδέχεται την πρωτοπόρο Βουλιαγμένη.