Στις 16 Απριλίου ο τελικός Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης
Μεσοβδόμαδα θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ματς θα γίνει στις 16 Απριλίου στη Βαλένθια, αντί για τις 19 που είχε αρχικά προγραμματιστεί, καθώς αυτό αποφασίστηκε την Πέμπτη, σε συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων με την ισπανική ομοσπονδία.
Μεσοβδόμαδα θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Το ματς θα γίνει στις 16 Απριλίου στη Βαλένθια, αντί για τις 19 που είχε αρχικά προγραμματιστεί, καθώς αυτό αποφασίστηκε την Πέμπτη, σε συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων με την ισπανική ομοσπονδία.
Το σκεπτικό της αλλαγής έχει να κάνει με την πιθανότητα παρουσίας των ομάδων στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και το διάστημα προετοιμασίας τους. Οι πρώτοι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 22 και 23 Απριλίου, κάτι που σημαίνει ότι ένας τελικός το Σάββατο 19/4 σίγουρα θα στερούσε από τις δύο ομάδες τη συγκέντρωση που απαιτείται για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Κρίθηκε, λοιπόν, προτιμότερο να γίνει την Τετάρτη 16/4, ενώ επίσης ανακοινώθηκε πως κάθε σύλλογος θα πάρει από 19.350 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του. Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθούν στο “Μεστάγια” για έβδομη φορά σε τελικό κυπέλλου, διοργάνωση στην οποία έχουν κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια. Οι Καταλανοί είναι οι πολυνίκες με 26, ενώ η “βασίλισσα” έχει 18.
Ανδρέας Τεττέη, Σίριλ Ντέσερς, Κάρολ Σβιντέρσκι και Μίλος Πάντοβιτς εντάχτηκαν στον Παναθηναϊκό στις τρεις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και κόστισαν συνολικά 10,7 εκ. ευρώ.
Η 9η πιο ακριβή ομάδα στον κόσμο κατάφατσα με τον υποβιβασμό – Το 45% που «πνίγει» την Τότεναμ και όσα… έκανε μαζί για την φέρουν στην πιο δεινή θέση της σύγχρονης ιστορίας της