
Alpha Trust : Παρουσίαση διαχειριστών αμοιβαίων κεφαλαίων
H Alpha Trust o μεγαλύτερος ανεξάρτητος διαχειριστής κεφαλαίων της χώρας, πραγματοποίησε εχθές, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, την Παρουσίαση των Διαχειριστών της. Στην ενημερωτική εκδήλωση που έγινε και φέτος στο Κέντρο Γαία παρέστησαν συνεργάτες της Εταιρείας καθώς και εκπρόσωποι του κλάδου. Οι διαχειριστές αναφέρθηκαν στις εξελίξεις στις αγορές χρήματος και κεφαλαίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό για […]
H Alpha Trust o μεγαλύτερος ανεξάρτητος διαχειριστής κεφαλαίων της χώρας, πραγματοποίησε εχθές, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, την Παρουσίαση των Διαχειριστών της. Στην ενημερωτική εκδήλωση που έγινε και φέτος στο Κέντρο Γαία παρέστησαν συνεργάτες της Εταιρείας καθώς και εκπρόσωποι του κλάδου.
Οι διαχειριστές αναφέρθηκαν στις εξελίξεις στις αγορές χρήματος και κεφαλαίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τη χρονιά που πέρασε. Αναλύθηκαν επίσης οι επικρατούσες σήμερα συνθήκες και οι προοπτικές των επενδύσεων για το 2014 με ιδιαίτερη αναφορά στη βελτίωση της επενδυτικής εικόνας της χώρας.
Αξιολογώντας τις επιδόσεις των αμοιβαίων κεφαλαίων της ALPHA TRUST, οι ομιλητές έδωσαν έμφαση στη σημασία της επαγγελματικής διαχείρισης που επιτυγχάνει διαχρονικά καλύτερα αποτελέσματα τόσο όσον αφορά στην απόδοση όσο και στον αναλαμβανόμενο επενδυτικό κίνδυνο, ως αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας, της συνέπειας και της εξειδίκευσης, ιδίως στο σημερινό περιβάλλον μεταβλητότητας που απαιτεί διαρκή παρακολούθηση. Έγινε επίσης αναφορά στα διαχειριστικά αποτελέσματα του πρώτου επαγγελματικού ταμείου ασφάλισης, του Ταμείου Οικονομολόγων, καθώς και στις αποδόσεις των αποταμιευτικών προγραμμάτων περιοδικών καταβολών της Alpha Trust.
Κλείνοντας την ημερίδα, ο Φαίδων Ταμβακάκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA TRUST, παρουσίασε πρόσφατα στοιχεία για τη δημογραφική γήρανση και τη μακροχρόνια ανεργία επισημαίνοντας την επείγουσα ανάγκη να αυξηθεί η αποταμίευση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αλλαγή καθεστώτος» στο Ιράν που μας έδωσε «από σεβασμό» 20 τάνκερ με πετρέλαιο, δηλώνει ο Τραμπ
- Ελ Σαλβαδόρ: Να τερματιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητά η HRW από τον Μπουκέλε
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)



![Μέση Ανατολή: Πώς ο πόλεμος μπορεί να πυροδοτήσει παγκόσμια επισιτιστική κρίση [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/06/ot_sithra34-2-300x300.png)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442