Απώλειες για Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν, «διπλά» για Ανόβερο και Μάιντς
Επηρεασμένες από την χειμερινή διακοπή του γερμανικού πρωταθλήματος έδειξαν τόσο η Λεβερκούζεν όσο και η Ντόρτμουντ, που έχασαν βαθμούς και ως εκ τούτου η Μπάγερν, που χθες επικράτησε εκτός έδρας της Γκλάντμπαχ, βρίσκεται πλέον δέκα βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Λεβερκούζεν και 14 από Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ.
Τέλος, χάρη σε γκολ του Μάιερ στο 36ο λεπτό, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε 1-0 της Χέρτα.
Επηρεασμένες από την χειμερινή διακοπή του γερμανικού πρωταθλήματος έδειξαν τόσο η Λεβερκούζεν όσο και η Ντόρτμουντ, που έχασαν βαθμούς και ως εκ τούτου η Μπάγερν, που χθες επικράτησε εκτός έδρας της Γκλάντμπαχ, βρίσκεται πλέον δέκα βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Λεβερκούζεν και 14 από Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ.
Πιο συγκεκριμένα, η Λεβερκούζεν με τέρμα του Κλάους στο 90΄ ηττήθηκε 3-2 εκτός έδρας από την προτελευταία (μέχρι σήμερα) Φράιμπουργκ, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές, ενώ η Ντόρτμουντ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της με την Άουγκσμπουργκ, έχοντας επίσης προηγηθεί δύο φορές.
Μάλιστα, το ενδεχόμενο να χάσει όλη την υπόλοιπη χρονιά αντιμετωπίζει ο Γιακουμπ Μπλαζτσικόφσκι της Ντόρτμουντ. Ο Πολωνός ακραίος μέσος τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με την Άουγκσμπουργκ και σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση υπέστη μεγάλη ζημιά στο γόνατο (ρήξη χιαστού). Ο Μπλαζτσικόφσκι τραυματίστηκε μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης σε διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλό του.
Στα υπόλοιπα ματς η Νυρεμβέργη διέλυσε με 4-0 την Χοφενχάιμ και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση, ενώ σημαντικές εκτός έδρας νίκες σημείωσαν Μάιντς και Ανόβερο, που επικράτησαν της Στουτγκάρδης και της Βόλφσμπουργκ με 2-1 και 3-1 αντίστοιχα.
Χάρη σε γκολ του Μάιερ στο 36ο λεπτό, η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε 1-0 της Χέρτα, στο τελευταίο σημερινό ματς για τη 18η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος, και πήρε βαθμολογική «ανάσα», ξεφεύγοντας από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.