Τη νεκρολογία του διάβασε στην εφημερίδα ένας 81χρονος Σουηδός
Ο 81χρονος Σβεν-Όλοφ Σβένσον έμεινε έκπληκτος όταν ανοίγοντας την εφημερίδα στις νεκρολογίες, διάβασε ένα κείμενο που είχε γραφτεί για τον ίδιο. Όπως αργότερα προέκυψε, τη νεκρολογία είχε δώσει στην εφημερίδα η 90χρονη αδελφή του, η οποία τον άκουσε να παραπονιέται τα Χριστούγεννα ότι δεν νιώθει καλά.
Ο 81χρονος Σβεν-Όλοφ Σβένσον έμεινε έκπληκτος όταν ανοίγοντας την εφημερίδα στις νεκρολογίες, διάβασε ένα κείμενο που είχε γραφτεί για τον ίδιο.
Όπως αργότερα προέκυψε, τη νεκρολογία είχε δώσει στην εφημερίδα η 90χρονη αδελφή του, η οποία τον άκουσε να παραπονιέται τα Χριστούγεννα ότι δεν νιώθει καλά.
Όταν η αδελφή του πήγε στο νοσοκομείο και μίλησε με τους γιατρούς, προφανώς δεν κατάλαβε τι της είπαν και υπέθεσε ότι ο αδελφός της είναι στα τελευταία του.
Τότε αποφάσισε να γράψει και να στείλει στην Jonkopings-Posten το κείμενο για τη ζωή και τα επιτεύγματα του μακαρίτη.
«Καταλαβαίνω ότι γίνονται λάθη, ακόμα και μοιραία όπως σε αυτή την περίπτωση» είπε με χιούμορ ο Σβεν-Όλοφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)

















![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)


























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442