ΤΑΙΠΕΔ: Χωρίς προσφορές το ακίνητο στην Αφάντου και οι ιαματικές πηγές στην Φθιώτιδα
Άκαρπη απέβη η προσπάθεια για την αποκρατικοποίηση του ακινήτου του Δημοσίου στην Αφάντου της Ρόδου και τις τέσσερις ιαματικές πηγές στη Φθιώτιδα. Όπως ανακοινώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ, δεν υποβλήθηκαν τελικά προσφορές τόσο για την Αφάντου, όσο και για τις ιαματικές πηγές και το Ταμείο θα ξεκινήσει εκ νέου το επόμενο διάστημα τις διαδικασίες αξιοποίησης των ακινήτων, αξιολογώντας όλες τις δυνατές λύσεις.
Άκαρπη απέβη η προσπάθεια για την αποκρατικοποίηση του ακινήτου του Δημοσίου στην Αφάντου της Ρόδου και τις τέσσερις ιαματικές πηγές στη Φθιώτιδα.
Όπως ανακοινώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ, δεν υποβλήθηκαν τελικά προσφορές τόσο για την Αφάντου, όσο και για τις ιαματικές πηγές και το Ταμείο θα ξεκινήσει εκ νέου το επόμενο διάστημα τις διαδικασίες αξιοποίησης των ακινήτων, αξιολογώντας όλες τις δυνατές λύσεις.
Σύμφωνα, επίσης, με το ΤΑΙΠΕΔ, στόχος είναι η αξιοποίηση των ακινήτων με τους καλύτερους δυνατούς όρους και με βασικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τις προοπτικές ανάπτυξης των τοπικών οικονομιών.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας