Δικαιωμένος που επέλεξε τον ΠΑΟ δήλωσε ο Πράνιτς
Ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και δήλωσε δικαιωμένος για την απόφασή του να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, μέσω του οποίου, επέστρεψε στην εθνική ομάδα της Κροατίας. Ο άσος των Πρασίνων δήλωσε επίσης ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τις πληρωμές, ενώ με αφορμή τα δυο γκολ που σημείωσε απέναντι στην Καλλονή τόνισε ότι... είχε ξεχάσει πότε είχε σκοράρει τελευταία φορά!
Ο Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και δήλωσε δικαιωμένος για την απόφασή του να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, μέσω του οποίου, επέστρεψε στην εθνική ομάδα της Κροατίας.
Ο άσος των Πρασίνων δήλωσε επίσης ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τις πληρωμές, ενώ με αφορμή τα δυο γκολ που σημείωσε απέναντι στην Καλλονή τόνισε ότι… είχε ξεχάσει πότε είχε σκοράρει τελευταία φορά!
«Ειλικρινά, δεν θυμάμαι πότε είχα σκοράρει για τελευταία φορά», είπε για τα γκολ επί της Καλλονής και προσέθεσε: «Ο Όλιτς πήρε για να με συγχαρεί για τα γκολ μου. Μιλάω συχνά μαζί του. Στην Αθήνα κάνω περισσότερο παρέα με τον Σίλντενφελντ».
Μιλώντας για την οικονομική κατάσταση της ομάδας απάντησε: «Υπέγραψα για τρία χρόνια. Η οικονομική κατάσταση στην ομάδα δεν είναι η καλύτερη. Όμως δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές».
Για το γεγονός ότι επέστρεψε στην εθνική Κροατίας και αγωνίστηκε βασικός στα μπαράζ του Μουντιάλ με την Ισλανδία: «Νόμιζα πως η καριέρα μου στην εθνική ομάδα είχε τελειώσει. Πέρασα δύσκολες στιγμές, αλλά μετά τη μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό κέρδισα ξανά τη θέση μου. Πλέον περιμένω το Μουντιάλ. Είμαστε σε έναν καλό όμιλο και αισιοδοξώ για την πρόκριση στην επόμενη φάση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Σε οικονομικό «κλοιό» 250.000.000 € η Λιόν – Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Γιάρεμτσουκ
- Κόμο – Ίντερ 3-4: Ανατροπή τίτλου για τους «νερατζούρι»
- Θρίαμβος του Κρίπα στο Παρίσι: Ο πρώτος Ευρωπαίος νικητής μετά από 25 χρόνια
- Μεταγραφικός «πόλεμος» Ίντερ – Μπαρτσελόνα για τον Μπαστόνι
- Ο νέος «Μπολτ» γεννήθηκε: Ο Γκουτ-Γκουτ σπάει τα χρονόμετρα και γράφει ιστορία στα 200 μέτρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442