Με δύο παρατάσεις οι Ρόκετς, στην εκπνοή οι Κλίπερς πήραν τις νίκες
Συγκλονιστική νίκη πέτυχαν οι Κλίπερς διατηρώντας μάλιστα το αήττητο στην έδρα τους με 109-107 επί των Τίμπεργουλβς. Το ίδιο συναρπαστική ήταν και η εξέλιξη στο Χιούστον, όπου οι Ρόκετς χρειάστηκαν δύο παρατάσεις για να νικήσουν με 110-104 τους Ράπτορς.
Συγκλονιστική νίκη πέτυχαν οι Κλίπερς διατηρώντας μάλιστα το αήττητο στην έδρα τους με 109-107 επί των Τίμπεργουλβς. Το ίδιο συναρπαστική ήταν και η εξέλιξη στο Χιούστον, όπου οι Ρόκετς χρειάστηκαν δύο παρατάσεις για να νικήσουν με 110-104 τους Ράπτορς.
Οι Μπουλς επιβλήθηκαν 96-81 των Καβαλίερς με τον Ντέρικ Ρόουζ να πετυχαίνει 16 πόντους μέχρι να αποχωρήσει στην τέταρτη περίοδο με μυϊκό τραυματισμό.
Οι Σπερς σάρωσαν με 109-85 τους Σίξερς στη Φιλαδέλφεια και οι Σέλτικς έφτασαν τις τέσσερις σερί επιτυχίες μετά το κακό τους ξεκίνημα (4-4) μετά το άνετο 120-105 επί του Ορλάντο.
Tέλος οι Πέισερς επικράτησαν 95-79 των Γκρίζλις και παρέμειναν η μόνη αήττητη ομάδα στο ΝΒΑ φτάνοντας στο 8-0, κάτι που έχουν πετύχει μόνο 18 ομάδες στην ιστορία.
Καλή παρουσία είχαν οι δύο Έλληνες των Γκρίζλις. Ο Κώστας Κουφός σε 22:07 είχε 8 πόντους (2/2 βολές, 2/6 δίποντα), ενώ ο Νικ Καλάθης σε 25:11 είχε 4 πόντους (0/3 βολές, 2/5 δίποντα), 6 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.
Αναλυτικά στους αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.
Ο Κέντρικ Ναν ζήτησε και πήρε άδεια για να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παραβρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του. Στη διάθεση του Αταμάν για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας