Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης για τον Εργοτέλη και όχι μόνο
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, για να δει το ματς με τον Εργοτέλη και να έχει επαφές με τους συνεργάτες του.
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, για να δει το ματς με τον Εργοτέλη και να έχει επαφές με τους συνεργάτες του.
Αυτή την περίοδο η ΠΑΕ ασχολείοται με μεταγραφές, προπονητικό, χρέη, ζητήματα ασφάλειας κ.α.
Παράλληλα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για να δει τον αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα και θα βρεθεί, όπως έχουμε αναφέρει, και στο στάδιο Καραϊσκάκης για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο Τσίμα Μονέκε μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα επί της Φενέρ, αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοφ και τόνισε ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να θεωρηθεί καλύτερος από εκείνον στη θέση «4».
Οι «μάχες» για την τετράδα και την εξάδα με φόντο το πλεονέκτημα έδρας και την πρόκριση στα playoffs – Το πρόγραμμα όλων των ομάδων μέχρι το τέλος της regular season της Euroleague.