
Επιτάχυνση των επιστροφών φόρων ζητά από τις ΔΟΥ ο Χ.Θεοχάρης
Εγκύκλιο με την οποία θα ζητά από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες να επιταχύνουν τις επιστροφές φόρων αναμένεται να εκδώσει ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ.Θεοχάρης.
Εγκύκλιο με την οποία θα ζητά από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες να επιταχύνουν τις επιστροφές φόρων αναμένεται να εκδώσει εντός της ημέρας ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.
Η εγκύκλιος θα προβλέπει την απλοποίηση των κριτηρίων ελέγχου για τις επιστροφές φόρου εστιάζοντας τόσο στις περιπτώσεις που δεν υπάρχουν ενδείξεις παραβατικής συμπεριφοράς ή δεν έχουν εκδοθεί εντολές ελέγχου.
Σημειώνεται πως σήμερα εκκρεμούν στις Εφορίες αιτήσεις επιστροφής ΦΠΑ συνολικού ύψους 817,5 εκατ. ευρώ. Ο μέσος χρόνος αναμονής για την επιστροφή ΦΠΑ ανέρχεται σε 488 ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- OpenAI: Οι λόγοι που έφεραν την παραίτηση της Καϊτλίν Καλινόφσκι
- Wall Street: Άνοδος μετά τις δηλώσεις Τραμπ για πιθανό τέλος του πολέμου
- Ολυμπιακός: Ο Θρύλος της Ευρώπης έγινε 101 ετών – 341 τίτλοι για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]
- Ολυμπιακός: Έφηβος ετών… 101 (pics)
- Η Αυστραλία δέχθηκε να χορηγήσει βίζες σε πέντε μέλη της εθνικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν
- Πρόωρος… τελικός στους «8» του FΑ Cup Αγγλίας μετά την κλήρωση: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ
- Ο Κόρεϊ Φέλντμαν δεν προσκλήθηκε για να συμμετάσχει στο αφιέρωμα του Ρομπ Ράινερ στα Όσκαρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-315x220.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 10.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/fausto-garcia-menendez-6p_jg_Ayldo-unsplash-127x85.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442