O Άντι Μάρεϊ υποβλήθηκε σε επέμβαση για να ξεπεράσει τη δισκοπάθεια. Ο 26χρονος τενίστας ταλαιπωρείτο από ενοχλήσεις στη μέση και αποφασίστηκε να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί από αυτές. Το νούμερο τρία στην παγκόσμια κατάταξη θα χάσει τους αγώνες που απομένουν ως το τέλος της σεζόν, ανάμεσά τους και τους τελικούς αγώνες του World Tour το Νοέμβριο.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο φοβερός Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία στο Τορούν, καθώς κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ και έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που έχει κατακτήσει τρία μετάλλια σε παγκόσμια Κλειστού.
Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, η… επίσκεψη του ατζέντη του στο ΣΕΦ άναψε… φωτιές και τα σενάρια στο εξωτερικό για επαφές με τον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν – Τα δεδομένα στην περίπτωση του Αμερικανού