Σε έναν πολλά υποσχόμενο νεαρό παίκτη αποφάσισε να επενδύσει η Γαλατάσαραϊ, αφού συμφώνησε με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην απόκτηση του Πορτογάλου Μπρουμά έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 18χρονος, με καταγωγή από τη Γουινέα-Μπισάου, εντυπωσίασε φέτος στο παγκόσμιο κύπελλο Νέων (under-20) που έγινε στην Τουρκία, όπου και σημείωσε 5 τέρματα για την εθνική Πορτογαλίας. Η Σπόρτινγκ σε ανακοίνωσε που εξέδωσε αναφέρει, ότι το ποσό της μεταγραφής ενδέχεται να ανέλθει στα 13 εκ. ευρώ, κάτι που θα εξαρτηθεί από τις εφετινές εμφανίσεις του νεαρού στη Γαλατασαράι. Ο πορτογαλικός σύλλογος θα βάλει επίσης στα ταμεία του το 25% των χρημάτων σε οποιαδήποτε μελλοντική μεταγραφή του Μπρουμά.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!