Ο Πίτερ Καπάλντι θα είναι ο νέος «Doctor Who», της «αιωνόβιας» σειράς που μετρά 50 χρόνια προβολής στη βρετανική τηλεόραση. Ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε στο BBC η προβολή του νέου κύκλου επεισοδίων. Ο «Doctor Who» είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο διάσημες σειρές στη βρετανική τηλεόραση και έκανε διάσημους και τους 11 πρωταγωνιστές […]
Ο Πίτερ Καπάλντι θα είναι ο νέος «Doctor Who», της «αιωνόβιας» σειράς που μετρά 50 χρόνια προβολής στη βρετανική τηλεόραση. Ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε στο BBC η προβολή του νέου κύκλου επεισοδίων.
Ο «Doctor Who» είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο διάσημες σειρές στη βρετανική τηλεόραση και έκανε διάσημους και τους 11 πρωταγωνιστές της στον επώνυμο ρόλο. Ο τελευταίος από αυτούς, ο ηθοποιός Ματ Σμιθ είπε το τελευταίο αντίο στη σειρά.
Ο διάδοχός του, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα είναι ο ηθοποιός Πίτερ Καπάλντι, ο 12ος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον cult ήρωα της βρετανικής επιτυχημένης σειράς, που μετρά την 33η σεζόν και 50 χρόνια δημοτικότητας.
Ο αποχωρών ηθοποιός Ματ Σμιθ
O 55χρονος ηθοποιός έχει στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές στην τηλεόραση της Αγγλίας όπως στη σειρά «The Nativity», «Skins», «Torchwood», «Fortysomething»), χωρίς να έχει αφήσει βέβαια και το σινεμά με τελευταία παραδείγματα τις ταινίες «World War Z» και «In the Loop». Ένας οσκαρικός εκπρόσωπος της τέχνης, αφού έχει κερδίσει το Όσκαρ σκηνοθεσίας στη μικρή μήκους ταινία «Franz Kafka’s It’s a Wonderful Life» το 1995.
Το BBC ετοίμασε ένα αφιερωματικό πρόγραμμα στη σειρά, με αρχειακά βίντεο, σκηνές από το παρόν και το παρελθόν, καθώς και συνεντεύξεις του Ματ Σμιθ και του σύγχρονου δημιουργού Στίβεν Μόφατ.
Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται τον Νοέμβριο του 1963 και ακολουθούσε τις περιπέτειες ενός εξωγήινου που μπορούσε, οδηγώντας το διαστημόπλοιό του ονόματι TARDIS.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.