Στα 2,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη της Intralot το πρώτο εξάμηνο του 2013
Στα 2,6 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας του ομίλου Intralot, το πρώτο εξάμηνο του 2013, από 5,5 εκατ. ευρώ, το πρώτο εξάμηνο του 2012.
Στα 2,6 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας του ομίλου Intralot, το πρώτο εξάμηνο του 2013, από 5,5 εκατ. ευρώ, το πρώτο εξάμηνο του 2012.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του ομίλου ανήλθε στα 717,2 εκατ. ευρώ, έναντι 687,3 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 4,3%.
Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων, (EBITDA) αυξήθηκαν κατά 19,9%, φτάνοντας τα 97,6 εκατ. ευρώ από 81,4 εκατ. ευρώ.
Tα κέρδη προ φόρων (EBT) διαμορφώθηκαν στα 25,7 εκατ. ευρώ από 29,5 εκατ. ευρώ, λόγω αρνητικών συναλλαγματικών διαφορών, ύψους 7,6 εκατ. ευρώ, το πρώτο εξάμηνο του 2013, σε σύγκριση με θετικές, ύψους 3 εκατ. ευρώ, κατά το ίδιο διάστημα του 2012.
Αναφορικά στη μητρική εταιρεία, ο κύκλος εργασιών μειώθηκε κατά 25%, στα 55,6 εκατ. ευρώ.
Τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων, (EBITDA) μειώθηκαν κατά 7,7% και διαμορφώθηκαν στα 18.9 εκατ. ευρώ.
Τέλος, όσον αφορά στα κέρδη μετά από φόρους (EAT), μειώθηκαν κατά 39,5%, στα 11,3 εκατ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442