Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ο Στέφενς παραδέχτηκε την ποιότητα της Σάλκε, αλλά… ήθελε και τύχη

Ο Στέφενς παραδέχτηκε την ποιότητα της Σάλκε, αλλά… ήθελε και τύχη

Στην ατυχία και την ποιότητα της Σάλκε απέδωσε τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Champions League ο Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός του «Δικέφαλου», μετά το τέλος του αγώνα, υποστήριξε πως οι «ασπρόμαυροι» έκαναν σημαντική προσπάθεια, αλλά το ταλέντο και η ποιότητα των Γερμανών έγειρε την πλάστιγγα υπέρ τους. Εμφανώς ανακουφισμένος ήταν μετά το τέλος του ματς ο Γενς Κέλερ, αφού η πρόκριση στους ομίλους, σβήνει τουλάχιστον προς το παρόν τη «φωτιά» που υπήρχε στα γερμανικά αποδυτήρια έπειτα από μια σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Ο τεχνικός της Σάλκε ανέφερε πως η ομάδα του είχε καλή εικόνα ακόμα και όταν έμεινε με δέκα παίκτες.

Στην ατυχία και την ποιότητα της Σάλκε απέδωσε τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Champions League ο Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός του «Δικέφαλου», μετά το τέλος του αγώνα, υποστήριξε πως οι «ασπρόμαυροι» έκαναν σημαντική προσπάθεια, αλλά το ταλέντο και η ποιότητα των Γερμανών έγειρε την πλάστιγγα υπέρ τους.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε σημαντική προσπάθεια σήμερα με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Η Σάλκε έχει ποιότητα και την έβγαλε την κατάλληλη στιγμή. Είμαστε δυσαρεστημένοι που αποκλειστήκαμε», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός συνέχειας: «Η Σάλκε έχει ταλέντο και ποιότητα. Δεν ήμασταν τυχεροί και έτσι αυτό μας κράτησε μακριά από τους ομίλους».

Αναφορικά με την αποβολή του στην ανάπαυλα της αναμέτρησης, σχολίασε: «Ήταν καλό που είδα τον αγώνα από πάνω. Είχα θέα και μιλούσα με τους συνεργάτες μου. Στο ημίχρονο είπα κάτι στον διαιτητή στην γλώσσα που καταλαβαίνει και με απέβαλε».

Τέλος, για το τι είπε στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, ξεκαθάρισε: «Αυτό που λέω στους παίκτες είναι για αυτούς και δεν μπορώ να το μοιραστώ με τον Τύπο. Είναι κάτι που πρέπει να μείνει μεταξύ μας».

Κέλερ: «Είχαμε καλή εικόνα και με δέκα»

Εμφανώς ανακουφισμένος ήταν μετά το τέλος του ματς ο Γενς Κέλερ, αφού η πρόκριση στους ομίλους, σβήνει τουλάχιστον προς το παρόν τη «φωτιά» που υπήρχε στα γερμανικά αποδυτήρια έπειτα από μια σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Ο τεχνικός της Σάλκε ανέφερε πως η ομάδα του είχε καλή εικόνα ακόμα και όταν έμεινε με δέκα παίκτες:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στους ομίλους του Champions League. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι. Είχαμε καλή εικόνα ακόμα κι όταν μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές και πετύχαμε τον στόχο μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο