Μέσα ο Ζέκα, αισιοδοξία για τον Σίλντενφελντ
Κανονικά προπονήθηκε την Πέμπτη ο Ζέκα και έτσι θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Μεγάλο μέρος της προπόνησης έβγαλε και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος βάζει υποψηφιότητα να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς.
Κανονικά προπονήθηκε την Πέμπτη ο Ζέκα και έτσι θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Μεγάλο μέρος της προπόνησης έβγαλε και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος βάζει υποψηφιότητα να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς.
Ο Κροάτης αμυντικός προφυλάχτηκε αφού οι ενοχλήσεις που έχει δεν έχουν υποχωρήσει τελείως και το ιατρικό επιτελείο δεν θέλει να τον επιβαρύνει.
Τέλος, ατομικά γυμνάστηκε ο Γιάννης Σταματάκης, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επανόδου του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442