Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Πανιώνιος και Παναιγιάλειος σε φιλική αναμέτρηση στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης. Ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με τον Κούρο μετά από σέντρα του Ντούνη, με την ομάδα του Αιγίου να ισοφαρίζει με τον Ραχίμ. Οι «κυανέρυθροι» είχαν και δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάσνικ. Στο δεύτερο ημίχρονο δοκιμάστηκε από τον Νίκο Παντέλη ο Αιγύπτιος επιθετικός Ελ Γκαμπάς.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.