Στην πώληση ενδοχρηματιστηριακά 100.000 κοινών μετά ψήφου μετοχών της Παπουτσάνης, έναντι ποσού 0,65 ευρώ εκάστη, προχώρησε την 1η/8 η κυπριακή εταιρεία Spellerot Limited, συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με την κα Μαίρη Ισκαλατιάν του Σαρκίς, μέλος διοικητικού συμβουλίου και οικονομική διευθύντρια της εταιρείας, ως 100% ελεγχόμενο από την ίδια, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Στην πώληση ενδοχρηματιστηριακά 100.000 κοινών μετά ψήφου μετοχών της Παπουτσάνης, έναντι ποσού 0,65 ευρώ εκάστη, προχώρησε την 1η/8 η κυπριακή εταιρεία Spellerot Limited, συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με την κα Μαίρη Ισκαλατιάν του Σαρκίς, μέλος διοικητικού συμβουλίου και οικονομική διευθύντρια της εταιρείας, ως 100% ελεγχόμενο από την ίδια, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας