Η Σούπερ Λιγκ ενέκρινε την επέκταση συμβολαίου με τη Nova
Το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ ενέκρινε, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασής του την επέκταση για δύο χρόνια της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η επέκταση εγκρίθηκε από 17 ΠΑΕ, καθώς δεν συμφώνησε ο Παναθηναϊκός, ενώ μετά το τέλος του συμβουλίου «έπεσαν» οι υπογραφές. Στο μεταξύ, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να συστήσει επιτροπή και να αναθέσει σε αναγνωρισμένο οίκο τη διενέργεια μελέτης για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος από τη σεζόν 2015-16 και την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς του.
Το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ ενέκρινε, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασής του την επέκταση για δύο χρόνια της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Η επέκταση εγκρίθηκε από 17 ΠΑΕ, καθώς δεν συμφώνησε ο Παναθηναϊκός, ενώ μετά το τέλος του συμβουλίου «έπεσαν» οι υπογραφές.
Στο μεταξύ, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να συστήσει επιτροπή και να αναθέσει σε αναγνωρισμένο οίκο τη διενέργεια μελέτης για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος από τη σεζόν 2015-16 και την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς του.
Οι αποφάσεις που πάρθηκαν, μεταξύ άλλων, στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας είναι οι εξής:
«1. Εγκρίθηκε η επέκταση της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων για τις περιόδους 2015-16 και 2016-17 από 17 ΠΑΕ, πλην της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και υπεγράφησαν οι σχετικές συμβάσεις μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ.
2. Αποφασίστηκε ομόφωνα η σύσταση επιτροπής και η υλοποίηση από αναγνωρισμένο Οίκο που θα επιλεγεί από τη Super League, οικονομοτεχνικής μελέτης, προκειμένου να υποβληθεί συγκεκριμένη πρόταση περί αναδιάρθρωσης από την περίοδο 2015-16, αύξησης της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος και άλλων παραμέτρων που αφορούν στη δομή του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
3. Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι προκηρύξεις πρωταθλημάτων υποδομής Κ15-Κ17.
4. Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα 1ης αγωνιστικής και το συνοπτικό πρόγραμμα του Α΄ Γύρου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γεραπετριτης: Η Δικαιοσύνη θα βρει εάν οι ιδιώτες πήραν εντολή και από ποιόν για τις υποκλοπές, θέλω πλήρη διαλεύκανση
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Μαρτίου
- Πόλεμος χωρίς σχέδιο – κόσμος χωρίς διέξοδο
- Έρικ Ντέιν: Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του γνωστού ηθοποιού
- Η υπόκλιση του Μουρίνιο στον Παυλίδη: «Κάνει εξαιρετική δουλειά…»
- Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού: Πέθανε ο καλλιτεχνικός διευθυντής Θρασύβουλος Γιάτσιος
- Ιράν: Θρήνος στις κηδείες των μαθητριών που σκοτώθηκαν στο σχολείο θηλέων
- Μέση Ανατολή: Σχέδια fuel pass αν αυξηθούν οι τιμές των καυσίμων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442