Μια ανάσα από την Ούνικ Καζάν βρίσκεται ο Αντρέα Τρινκιέρι
Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει από την Ούνιξ Καζάν για την πρόσληψη του Αντρέα Τρινκιέρι. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «tatarstansports.ru», βρίσκεται ήδη στο Καζάν προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου του, ωστόσο μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα των Καϊμακόγλου και Βουγιούκα.
Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει από την Ούνιξ Καζάν για την πρόσληψη του Αντρέα Τρινκιέρι. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «tatarstansports.ru», βρίσκεται ήδη στο Καζάν προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου του, ωστόσο μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα των Καϊμακόγλου και Βουγιούκα.
Έτσι ο Τρινκέρι, ο οποίος με την Καντού έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος και συμμετείχε στην Α’ φάση των ομίλων στην Ευρωλίγκα, δεν έμεινε για πολύ καιρό χωρίς σύλλογο και στο εξής έτσι θα βρίσκεται σε δύο πάγκους, όντας εξαιρετικά «μάχιμος» σε Καζάν και Ελλάδα.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με δύο γκολ του Βινίσιους και ένα του Βαλβέρδε, η Ρεάλ των 10 παικτών από το 77' (αποβολή Βαλβέρδε) νίκησε στο Μπερναμπέου την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης και παρέμεινε σε τροχιά «τίτλου».
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)