Την επιθυμία του να φύγει από τη Μπαρτσελόνα μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα εξέφρασε στη διοίκηση ο Βίκτορ Βαλντές, σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER». Ο 31χρονος τερματοφύλακας, που αποτελεί την πρώτη επιλογή για την εστία της «Μπάρτσα» από το 2003, ήταν από τους βασικούς συντελεστές των Καταλανών στην κατάκτηση τριών Champions League και έξι τίτλων στην Primera Division.
Την επιθυμία του να φύγει από τη Μπαρτσελόνα μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα εξέφρασε στη διοίκηση ο Βίκτορ Βαλντές, σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena SER».
Ο 31χρονος τερματοφύλακας, που αποτελεί την πρώτη επιλογή για την εστία της «Μπάρτσα» από το 2003, ήταν από τους βασικούς συντελεστές των Καταλανών στην κατάκτηση τριών Champions League και έξι τίτλων στην Primera Division.
Ο δεύτερος τερματοφύλακας της εθνικής Ισπανίας δεσμεύεται με συμβόλαιο στους «μπλαουγκράνα» μέχρι το 2014, ωστόσο, από τον περασμένο Ιανουάριο ο ατζέντης του έχει αποκαλύψει πως δεν επιθυμεί να το ανανεώσει. Ο Βαλντές, προς το παρόν, τουλάχιστον, δεν έχει εκφράσει δημόσια τους λόγους που τον οδηγούν στην απόφαση να φύγει, ούτε που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας