Την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Γαλλία, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του (35η ημέρα), θα έχει την Κυριακή του Πάσχα η Παρί Σεν Ζερμέν, σε περίπτωση νίκης επί της Βαλανσιέν στο «Παρκ ντε Πρενς». Η Μαρσέιγ επικράτησε 2-1 της Μπαστιά στο «Βελοντρόμ», θα εξακολουθήσει να ελπίζει στο θαύμα μόνο με «στραβοπάτημα» των «πρωτευουσιάνων».
Την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Γαλλία, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του (35η ημέρα), θα έχει την Κυριακή του Πάσχα η Παρί Σεν Ζερμέν, σε περίπτωση νίκης επί της Βαλανσιέν στο «Παρκ ντε Πρενς».
Η Μαρσέιγ, που με δύο γκολ του Ζινιάκ (12′, 81′) επικράτησε 2-1 της Μπαστιά στο «Βελοντρόμ», θα εξακολουθήσει να ελπίζει στο θαύμα μόνο με «στραβοπάτημα» των «πρωτευουσιάνων». Για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 47′ ο Τοβέν.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας