Σε κλινική αποτοξίνωσης εισήχθη ξανά η Λίντσεϊ Λόχαν
Σε κέντρο αποτοξίνωσης εισήχθη για μια ακόμη φορά η ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν. Στην 26χρονη έχει επιβληθεί η αναγκαστική παραμονή της για 90 ημέρες στην κλινική αποτοξίνωσης «Μπέτι Φορντ», μετά από απόφαση δικαστηρίου κατά την οποία η ηθοποιός βρέθηκε ένοχη για απρόσεκτη οδήγηση.
Σε κέντρο αποτοξίνωσης εισήχθη για μια ακόμη φορά η ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν, μετά από δικαστική απόφαση.
Στην 26χρονη έχει επιβληθεί η αναγκαστική παραμονή της για 90 ημέρες στην κλινική αποτοξίνωσης «Μπέτι Φορντ», μετά από απόφαση δικαστηρίου κατά την οποία η ηθοποιός βρέθηκε ένοχη για απρόσεκτη οδήγηση.
Η Λόχαν έχει πρωταγωνιστήσει πολλές φορές στα εξώφυλλα των περιοδικών, όχι για το ταλέντο της αλλά για τις καταχρήσεις σε αλκοόλ και ναρκωτικά, καθώς και το πάθος της για μικροκλοπές.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας