Αίσιο τέλος είχε η σύντομη περιπέτεια υγείας του Μίτσελ. Ο προπονητής
του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη
σε επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που προέκυψε με την
χολή του. Πρώτη προπόνηση το απόγευμα της Μ.Τετάρτης για Σάμαρη και Ολαϊτάν, επιστρέφουν και οι δανεικοί.
Αίσιο τέλος είχε η σύντομη περιπέτεια υγείας του Μίτσελ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που προέκυψε με την χολή του.
Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός, επισκέφθηκε για λίγο τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και στην συνέχεια πήγε σπίτι του.
Εν τω μεταξύ, στην απογευματινή προπόνηση αναμένεται να πάρουν μέρος τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Σάμαρης και ο Ολαϊτάν, αλλά και οι παίκτες που επέστρεψαν από τον δανεισμό τους, δηλαδή οι Τατός, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος και Ποτουρίδης.
Μετά τα πλέι οφ θα ενσωματωθούν οι Ντε Βινσέντι και Σουμπίνιο που έχουν υποχρεώσεις με Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Σε αυτούς θα προστεθούν Καταϊ και Γκρμπιτς που έχουν δοθεί δανικοί στο εξωτερικό αλλά και οι αυτοί της ομάδας Κ20 που έχουν συμβόλαιο.
LIVE: ΖΑΟΝ Κηφισιάς – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΖΑΟΝ Κηφισιάς – Ολυμπιακός για τον δεύτερο προημιτελικό των play offs του πρωταθλήματος της Volley League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο Αθηναϊκός αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας μετά τη νίκη του με 94-56 επί του Πρωτέα Βούλας στον τελικό ο οποίος φιλοξενήθηκε στην Ελευθερούπολη. Δείτε τη χρυσή βίβλο και τις κατακτήσεις ανά ομάδα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας